Digitaal ondertekenen in M-Files voor jouw bedrijf - Enjoy & Deploy
1108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1108,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Digitaal Ondertekenen
in M-Files

Enjoy & Deploy biedt met M-Files dé oplossing voor het beheren van al je documenten, ongeacht waar deze staan. M-Files staat voor veilige, goed beschermde documenten op een manier die niet alleen handig, maar ook volledig AVG-proof is. Bovendien biedt Enjoy & Deploy een unieke functie die zorgt voor nog meer tijd- en geldbesparing: Veilig en rechtsgeldig digitaal ondertekenen in M-Files.
M-Files en SignRequest logo Digitaal Ondertekenen in M-Files
Bedrijfsprocessen eenvoudig versnellen
met jouw digitale handtekening

Naast de functies die geoptimaliseerd zijn voor bedrijven is er de integratie van Digitaal ondertekenen in M-Files. Nooit meer printen en vervolgens weer inscannen, nooit meer wachten op de fysieke aanwezigheid van tekenbevoegde personen of zoeken naar een pen. Documenten digitaal ondertekenen is snel, eenvoudig en veilig. De oplossing die wij bieden, hebben wij ontwikkeld met SignRequest. SignRequest is de leider op het gebied van digitaal onderteken en nu volledig geïntegreerd met M-Files. Het resultaat is dat je direct alle documenten volledig en veilig kunt afhandelen, opslaan en distribueren.

digitaal ondertekenen in M-Files
Direct resultaat

Digitaal ondertekenen met M-Files is volledig in overeenstemming met de AVG. Het is de meest geavanceerde en veiligste manier om documenten en correspondentie digitaal te ondertekenen. De ondertekening kan van afstand plaatsvinden, omdat de software de documenten synchroniseert. Wanneer er ondertekening nodig is van een tekenbevoegd persoon die op zakenreis is, hoeft dit niet te wachten: hij of zij kan op afstand via M-Files het document in kwestie digitaal ondertekenen.

Kostenbesparend0%
Tijdbesparend0%
Veilig0%
Gebruikersacceptatie0%
Het beste van digitaal ondertekenen

Voeg digitaal ondertekenen toe aan uw bedrijfsprocessen en profiteer van de mogelijkheid om eenvoudig overal
documenten te ondertekenen – zonder de zorgen over veiligheid of juridische geldigheid.

Kostenbesparend

Geen verspilde tijd en kosten aan printen, schriftelijk ondertekenen, scannen en terugsturen. Doe alles nu snel, eenvoudig en digitaal

Veilig

Volledig AVG proof waardoor persoonsgegevens en privacygevoelige informatie op een veilige manier bewaard blijven in M-Files.

Rechtsgeldig

Artikel 15a, BW 3 geeft aan dat een elektronische handtekening dezelfde rechtsgevolgen heeft als een handgeschreven versie.

Gebruikersacceptatie

De heldere user interface en intuïtieve bediening zorgt er voor dat gebruikers direct aan de slag kunnen met alle functies.

Flexibel

Het ondertekenen van digitale documenten kan via de computer maar ook smartphones en tablets worden ondersteund.

Tijdbesparend

De integratie van digitaal ondertekenen zorgt er voor dat gebruikers geen extra offline handelingen meer hoeven uit te voeren.

Digitaal Ondertekenen ervaren

Ervaren zelf hoe eenvoudig, veelzijdig, snel en veilig digitaal ondertekenen is voor jouw bedrijf? Enjoy & Deploy biedt je graag die kans. Wij laten je nu gratis kennismaken met digitaal ondertekenen binnen M-Files.

Digitaal Ondertekenen in M-Files
De kracht van M-Files.

Hoewel M-Files met digitaal ondertekenen een unieke functie biedt, is dit niet de enige reden om te kiezen voor M-Files als Document Management Software oplossing. De nieuwe functie komt namelijk bovenop een reeks innovatieve voorzieningen. M-Files lost twee veelvoorkomend problemen op: documenten die op diverse plekken worden bewaard en versiebeheer. Met M-Files hoef je niet al jouw documenten te verplaatsen: M-Files is systeemonafhankelijk en helpt met behulp van metadata en kunstmatige intelligentie om documentenbeheer te stroomlijnen en te optimaliseren. Of de documenten nu zijn opgeslagen in een clouddienst, CRM-systeem of een lokale server: al deze systemen kunnen door M-Files worden gekoppeld om één overzichtelijke, beveiligde omgeving te creëren waarin documenten bewaard, beheerd én digitaal ondertekend kunnen worden.

Document voorbeelden

Offertes

Orders

Arbeidscontracten

Loonbelastingverklaringen

Verhuurcontracten

Beoordelingsformulieren

Digitale handtekening in M-Files - Enjoy & Deploy
Digitaal Ondertekenen in M-Files
Heeft u een vraag voor mij?

Mocht u nog een vraag hebben of heeft u extra hulp nodig kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

signrequest@enjoy-deploy.nl

079 - 363 0375

Awarded M-Files Partner

Contact

Enjoy & Deploy
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer

 

Telefoon: 079 363 0375
Email: info@enjoy-deploy.nl