Case study: Sociaal Economische Raad - Enjoy & Deploy
881
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-881,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Sociaal Economische Raad (SER) maakt grote stappen naar ‘digitaal denken’

SER klant Enjoy & Deploy

Case study Sociaal Economische Raad

De Sociaal Economische Raad (SER) is een adviesorgaan voor de overheid op een groot aantal maatschappelijk belangrijke vlakken. Daarmee gaat vooral veel kennisuitwisseling gepaard. Nadat de ICT voor een groot deel op externe servers is overgezet, is voor het ‘upgraden’ van het informatiebeheer M-Files geïntroduceerd. Enjoy & Deploy zorgde voor een naadloze overstap. Daarmee heeft de SER meer dan alleen een kostenbesparende efficiencyslag bereikt: het gaat steeds meer richting ‘digitaal denken’.

Via M-Files is het beheer van de informatie altijd actueel en accuraat. Je moet weten, binnen de SER is documentcreatie een cruciaal onderdeel. Wanneer verschillende versies door de organisatie ‘gaan zwerven’, gaat het gegarandeerd mis. Gebruikers moeten zeker weten dat de versie die ze voor zich hebben de meest actuele en accurate is.

Cor van den Berg

Hoofd van die Facilitaire Dienst

De Sociaal Economische Raad (SER) adviseert kabinet en parlement over de hoofdlijnen van het te voeren sociaal-economisch beleid. Ook voert de SER activiteiten uit die voortkomen uit bestuurlijke taken en zelfregulering. Daarnaast vormt de organisatie een platform om complexe sociaal-economische vraagstukken te bespreken. In de SER werken vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers samen met kroonleden. Die laatsten zijn meestal deskundigen op specifieke terreinen. Daar waar complexe problemen ontstaan en/of breed maatschappelijk draagvlak nodigis voor oplossingen, vraagt het kabinet aan de SER om mee te denken, draagvlak te peilen en te adviseren. Maar ook ongevraagd kan de SER adviezen geven.

 

Download gratis de volledige case study via de download knop hieronder.

Benieuwd naar hoe wij processen binnen uw organisatie kunnen optimaliseren? Maak een afspraak met ons en wij vertellen het u graag.

Case studies

Wijbenga gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Jeroen Schroër,
Directeur, Wijbenga B.V.

 

Als een klant vragen heeft, als een leverancier gegevens of een certificaat zoekt over een specifiek onderdeel of een projectmanager details wil weten over een levering bij een klant, kunnen we die vragen nu meteen beantwoorden.

Lees meer

PGB Pensioenfonds gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Elske Heringa,
Management Assistente

 

We wilden graag meer orde in de informatiestructuur aangevuld met specifieke documentmanagement functionaliteit, zoals versiebeheer, toegangsrechten, metadatering, zoekfunctionaliteit. Met een vergadersysteem of MS Office alleen kom je niet veel verder…

Lees meer

That's Lease gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Henk Griffioen,
Directeur Eigenaar, That’s Lease

 

Documenten opslaan en overal tot je beschikking hebben, maakt mijn werk zoveel makkelijker. M-Files is gekoppeld aan onze primaire lease-administratie in Carwise, waardoor alle documenten gekoppeld zijn aan de juiste auto of contract.

Lees meer

Awarded M-Files Partner

Contact

Enjoy & Deploy
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer

 

Telefoon: 079 363 0375
Email: info@enjoy-deploy.nl